New Profesional Consult 930 x 122

gunoaie

CURAT ORAȘ VERDE! PRIVIȚI CÂT DE VERDE!

E, un fleac! Doar nu se împiedică Piteștiul, ditamai „orașul verde”, după cum se fălește primarul Pendiuc, de-un munte de gunoaie!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Gunoaie ca la nesimțiți, grămadă aruncate la o aruncătură de băț de Muzeul Județean, la doi pași de Centru, pe marginea uneia dintre cele mai importante artere rutiere ale municipiului: bulevardul „Eroilor”. La o lună după ce v-am prezentat mizeria de pe terenul din vecinătatea Muzeului, în speranța că vreo autoritate se va autosesiza, am revenit la locul cu pricina. Cantitatea de gunoaie s-a mărit! Ușor, ușor, aici se naște o nouă groapă de gunoi. Administrația Pendiuc și Garda de Mediu dorm în bocanci. Dormiți în pace!

Iată ce scriam în urmă cu o lună în legătură cu acest subiect: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/langa-muzeul-judetean-apare-o-noua-groapa-de-gunoi/.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90