EcoMoto 930×122

curierul

Curierul se muta la 1 februarie

In urma cu putin timp, e-pitesti.ro a anuntat in exclusivitate ca ziarul Curierul Zilei isi va muta sediul pentru redactie. Dupa ani de zile in care redactorii au putut fi gasiti la Institutul de Proiectari, in curand acestia vor pleca din zona centrala a orasului din cauza costurilor mari cu actuala locatie.

Conform unor surse din cadrul Curierului Zilei, chiria lunara pentru spatiul detinut la subsolul Institutului de Proiectari din Centrul Pitestiului este de 2.500 de euro. Foarte mult in conditii de criza economica si financiara, chiar si pentru un ziar cu venituri mari din publicitate. Se estimeaza ca numai din mica publicitate cotidianul incaseaza zilnic cateva mii de lei.

Mutarea efectiva se va produce la 1 februarie 2011, intr-o cladire in care functioneaza si tipografia. Redactorii nu sunt foarte incantati de ideea mutarii, mai ales ca nu mai sunt aproape de Centru, dar trebuie sa accepte situatia. Noua locatie este in zona sediului Politiei Judetene.

Datorita pozitiei foarte bune si a vadului deja creat, in actualul sediu nu va mai fi mentinuta decat sectia de publicitate. Pana la urma, aceasta aduce bani destui ziarului cat sa isi permita sa mentina o parte din actualul sediu. Celelalte spatii vor fi scoase de Institutul de Proiectari la oferta de inchiriere.

In ceea ce priveste actionariatul trustului Curierul Zilei, nu vor avea loc modificari. Cristi Negut si Marilena Barata vor continua sa fie sefii absoluti ai cotidianului care sustine ca are cele mai mari vanzari din toata presa scrisa din Arges.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90