EcoMoto 930×122

arhivar

CURS ARHIVAR, ACREDITAT ANC, ORGANIZAT ÎN PITEȘTI

Profesional New Consult organizează cursul de Arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar), curs necesar tuturor celor care activează în departamente specializate de arhivare a documentelor şi nu numai. Activitatea arhivarului (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) se desfășoară atât în depozitul de arhivă, cât şi la compartimentele/structurile/organizațiile creatoare de arhive.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Calificarea de arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) este obligatorie pe piața muncii întrucât, conform articolului 31 din Legea Arhivelor Naționale (Legea nr. 16 din 1996), fiecare organizație, publică sau privată, are obligația să își organizeze un compartiment de arhivă, administrat de personal specializat și responsabil în probleme de arhivă, care va fi format în acest sens. Cursul de Arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) va demara în luna ianuarie 2015 în cadrul firmei Profesional New Consult.

De asemenea, în perioada următoare vor demara:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

– Curs Inspector Resurse Umane

– Curs Inspector SSM

– Curs Contabilitate

– Curs Operator Mașini Comandă Numerică.

Informaţii suplimentare puteți obține la:

Numerele de telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Site: www.profesionalnewconsult.ro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3