930×122 CAPRA 5

coafor

CURS COAFOR ÎN PITEȘTI, ACREDITAT ȘI RECUNOSCUT DE MINISTERELE MUNCII ȘI EDUCAȚIEI

Cursul de coafor/hair style (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor) organizat în Piteşti de Profesional New Consult asigură pregătire teoretică şi mai ales practică. Partea practică a cursului este asigurată în saloane de specialitate, folosindu-se cele mai bune instrumente şi ustensile de lucru, dar şi cele mai noi produse ale celor mai renumite firme din domeniu. (Puteți vedea aici câteva fotografii făcute în timpul cursului de coafor/hair style).

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Acest curs (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor) îşi propune să asigure cunoştinţele necesare pentru ca absolvenţii săi să capete cunoştinţe de realizare a coafurilor clasice și a coafurilor moderne și de realizare a unor diverse forme de aranjare a părului şi de întreţinere a acestuia. Nu în ultimul rând, trebuie precizat că sunt asigurate cunoştinţe de vopsire a părului şi de îngrijire a firului de păr, astfel încât să obţinem performanţe ȋn domeniu. Formatorii cu experienţă și condiţiile de studiu şi de lucru performante sunt elementele care fac din cursul de coafor/hair style (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor) organizat de Profesional New Consult unul dintre cele mai atractive şi mai solicitate în oferta de formare profesională a acestei firme.

Şi dumnevoastră puteţi participa la cursul de coafor apelând la următoarele coordonate:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

Fax: 0348.436.899

Web: www.profesionalnewconsult.ro

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cursuri-Coafor-Hair-Style-Frizer-Hair-Cut/739589782757591?ref=hl

Sediu: Pitești, strada Trivale, nr. 14, vizavi de Hotel Blue Night.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3