930×122 CAPRA 5

coafor

PITEȘTI: CURS COAFOR/HAIR STYLE

Pe data de 21 martie 2016 va demara o nouă sesiune a Cursului de Coafor: http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor organizat de Profesional New Consult.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Acreditat ANC şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, cursul oferă informaţii teoretice ample, punând, însă, accent pe partea practică, parte care se realizează în salonul amenajat în cadrul firmei. Cursul http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor este unul de top și durează 3 luni, costul fiind de 690 de lei, cu plata în 3 rate. Alături de specialiştii firmei veți avea ocazia să vă formaţi într-un domeniu foarte căutat pe piaţa muncii, beneficiind de săli de curs moderne, de formatori cu experienţă, de suport de curs elaborat şi ustensile profesionale.

Cursul de Coafor http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor le este util şi necesar atât celor care doresc să activeze în acest domeniu, în saloane de specialitate sau în centre beauty, cât şi celor care vor să îşi realizeze acasă propriile aranjamente ale părului, tunsori şi vopsit fără a mai apela la specialişti. De asemenea, trebuie precizat că acest curs li se adresează în egală măsură atât doamnelor şi domnişoarelor, cât şi domnilor. Aceştia din urmă participă cu succes la curs şi chiar obțin rezultate notabile, activând acum în saloane de profil.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Important! Dacă vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe 15 martie 2016, veţi intra în campania cu premii denumită generic „Formează-te şi vei fi premiat!”: http://www.profesionalnewconsult.ro/campanii/formeaza-te-premiat. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data sus menţionată şi să achitaţi cursul integral, intrând astfel în competiţia la finalul căreia puteți câștiga premii însemnate.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine la Profesional New Consult:

numere de telefon: 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330

site-ul firmei : www.profesionalnewconsult.ro

email: office@profesionalnewconsult.ro

Adresa firmei (pentru înscrieri): Piteşti, strada Victoriei, nr.36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare

Curs Stilist Unghii: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Machiaj/Make-up: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Tehnician Maseur: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

Curs Pensat Profesional: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

Curs Frizer: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3