NOR CURIER 930X122

arhivar

CURS DE ARHIVAR – ACREDITAT ANC, CU AVIZ DE LA ARHIVELE NAȚIONALE

Profesional New Consult organizează în Piteşti un curs de arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar).

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul este acreditat ANC, necesar și util tuturor instituțiilor publice și private creatoare de arhivă, care în acest fel evită aplicarea unor amenzi și, cel mai important, îşi organizează arhivele proprii conform legislaţiei în vigoare, prin personalul specializat în acest sens. Vorbim despre un curs susţinut de experţi în domeniu, următoarea sesiune fiind organizată în luna iulie 2015.

Calificarea de arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) este obligatorie pe piața muncii, întrucât, conform art. 31 din legea Arhivelor Naționale, nr. 16 din 1996, fiecare organizație, publică sau privată, are obligația să își organizeze un compartiment de arhivă, administrat de personal specializat și responsabil în probleme de arhivă, care va fi format în acest sens.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Profesional New Consult vă așteaptă să participaţi la cursul de arhivar, curs recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, cu avizul favorabil nr.17/08.12.2014 al Ministerului de Interne – Arhivele Naţionale ale României.

Pentru informaţii suplimentare:

Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777

Fax – 0348.436.899

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Web – www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, în perioada următoare vor demara:

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs Specialist Management Deşeuri (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor)

Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90