EcoMoto 930×122

arhivar

CURS DE ARHIVAR, O NOUĂ SESIUNE

În perioada următoare Profesional New Consult organizează o nouă sesiune a cursului de arhivar: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Acreditat ANC, cursul este necesar și util tuturor instituțiilor publice și private creatoare de arhivă, care în acest fel pot evita încasarea unor amenzi, asigurând respectarea legislaţiei în materie, care impune ca aceste unităţi şi instituţii publice să angajeze personal specializat în acest sens.

Cursul este susţinut de experţi în domeniu.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Calificarea de arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar este obligatorie pe piața muncii, conform art. 31 din legea Arhivelor Naționale, nr. 16 din 1996.

Competențele dobândite în cadrul cursului sunt, printre altele, următoarele:

-Redactarea nomenclatorului arhivistic şi gestionarea fondului documentar

-Prelucrarea documentelor şi conservarea arhivei în depozit

-Înregistrarea solicitărilor privind eliberarea de documente

-Depistarea documentelor referitoare la informaţiile solicitate

-Întocmirea/eliberarea de acte specifice și modul de evidență a actelor solicitate/eliberate.

Profesional New Consult vă așteaptă să participaţi la cursul de arhivar, oferit la prețul de doar 750 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

Este un curs recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, cu avizul favorabil nr.17/08.12.2014 al Ministerului de Interne-Arhivele Naţionale ale României.

Pentru informaţii suplimentare:

Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777

Fax – 0348.436.899

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Web – www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, în perioada următoare vor demara următoarele cursuri:

Curs Contabilitate: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs Specialist Management Deşeuri: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor

Curs Inspector Resurse Umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3