EcoMoto 930×122

profesional new consult

CURS DE ARHIVAR, RECUNOSCUT ȘI ACREDITAT

În perioada următoare va avea deschiderea în Piteşti o nouă sesiune a cursului de Arhivar. Este un curs acreditat, necesar și util tuturor instituțiilor publice și private creatoare de arhivă, care în acest fel pot evita primirea unor amenzi, asigurând respectarea legislaţiei în materie, legislație care impune ca respectivele unităţi şi instituţii să angajeze personal specializat în acest sens.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Atenţie! Numărul de locuri pentru noua sesiune a cursului este limitat. Pentru a mai putea ocupa un loc, grăbiți-vă să vă adresaţi centrului de studii Profesional New Consult.

Cursul este susţinut de experţi în domeniu, calificarea de arhivar fiind necesară şi obligatorie pe piaţa muncii, conform dispozițiilor articolului 31 din legea Arhivelor Naţionale, nr.16 din 1996.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Competenţele dobândite la curs sunt suficiente şi necesare pentru practicarea acestei profesii şi pentru asigurarea unei bune derulării a activităţii în departamentele de arhivă.

Mai multe detalii despre cursul de Arhivar pot fi obţinute accesând linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-arhivar/ sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0758.490.490, 0740.250.290

e-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult, situat în Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al supermarketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

De asemenea, în perioada următoare vor demara și alte cursuri:

Curs Contabilitate

Curs Inspector Resurse Umane

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă

Curs Coordonator SSM

Curs Legător

Curs Responsabil de Mediu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90