EcoMoto 930×122

contabilitate

CURS DE CONTABILITATE ÎN PITEȘTI SUSȚINUT DE EXPERȚI CECCAR

Profesional New Consult organizează în Piteşti în perioada următoare cursul de contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate). Este un curs care beneficiază de participarea unor experţi din Corpul Experţilor CECCAR, care au experienţă suficientă în domeniu pentru susţinerea şi împărtăşirea unor informaţii relevante. Cursul de contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate) oferit de Profesional New Consult este acreditat ANC, diplomele obţinute fiind recunoscute la nivel naţional. Se asigură astfel, pe lângă pregătirea profesională, şi recunoaşterea valorii prin documentele obţinute la absolvire.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Trebuie precizat că acest curs, în afara unei solide pregătiri teoretice (susţinută şi prin suportul de curs oferit gratuit), asigură şi pregătirea practică în aplicaţia SAGA, aplicaţie contabilă foartă uzuală în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate sau al firmelor de profil din ţară. Orice firmă şi instituţie trebuie să dețină personal calificat în meseria de contabil, atât pentru a avea siguranţa rigurozităţii în păstrarea evidenţei contabile, cât, mai ales, pentru a se descurca în hăţişul legislativ creat de fiscalitate.

Pentru aceasta nu trebuie evitat un curs de contabilitate, cod COR 331302 (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate) cum este cel oferit de Profesional New Consult din Piteşti, la preţul de numai 500 de lei. Competenţele obţinute în urma parcurgerii acestui curs sunt următoarele:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

► întocmirea/completarea documentelor primare

► contarea operațiunilor patrimoniale

► efectuarea de calcule specifice activității de contabil

► completarea registrelor contabile

► întocmirea balanței de verificare și a bilanțului contabil

► completarea declarației 112 și a celorlalte declarații solicitate de instituțiile publice

► gestionarea și arhivarea documentelor.

Dacă doriți să parcurgeţi cursul de contabilitate, acreditat ANC, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

Numere de telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Sediul: Pitești, strada Trivale, nr. 14, vizavi de Hotel Blue Night – în Gura Trivăii.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

Curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs Specialist Management Deşeuri (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor)

Curs Coordonator Securitate şi Sănătate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm)

Curs Tehnician Electronist (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist)

Curs Machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90