New Profesional Consult 930 x 122

contabilitate

CURS DE CONTABILITATE ÎN PITEȘTI, SUSȚINUT DE EXPERȚI CECCAR

Profesional New Consult organizează în Piteşti în perioada următoare cursul de Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate), curs susţinut de experţi CECCAR cu o vastă experienţă în domeniu.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Pe parcursul celor două luni de curs, în afara unei solide pregătiri teoretice, se obține şi pregătirea practică în aplicaţia SAGA, aplicaţie contabilă foartă uzuală în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate sau al firmelor de profil din ţară. Cursul de Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate) oferit de Profesional New Consult este acreditat ANC, diplomele obţinute fiind recunoscute la nivel naţional. Pe lângă pregătirea profesională, se câștigă astfel şi recunoaşterea valorii prin documentele obţinute la absolvire.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de Contabilitate, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresați-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777. De asemenea, puteţi remite un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

IMPORTANT! Sediul firmei a fost mutat la următoarea adresă: strada Ana Ipătescu, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt:

-Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

-Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

-Curs Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

-Curs Specialist Management Deşeuri (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor)

-Curs Machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

-Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90