Kaia 930 x 120

profesional new consult

CURS DE CONTABILITATE – ULTIMELE LOCURI

Curs de contabilitate. Pe 30 august 2016 va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de contabilitate, curs acreditat ANC, cu diplome recunoscute de ministerele Muncii si Educației.

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitată pe piaţa de azi a muncii, atât firmele, cât și instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti în acest domeniu. Devino și tu un specialist bine pregătit ȋn materie urmând un curs de formare profesională acreditat, așa cum este cel organizat de Profesional New Consult: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate.

Cursul este susţinut de formatori cu experienţă, care cunosc în amănunt legislaţia, dar şi noţiunile practice care trebuie a fi însuşite de către cei ce doresc să se iniţieze în domeniu sau care vor să se specializeze în activitatea de contabil. Pregătirea practică este realizată cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilă foarte uzuală în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate sau al firmelor de profil din ţară.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefoane mobile. De asemenea, toţi proaspeţii absolvenţi de liceu, facultate sau 10 clase vor beneficia în perioada 01.07.2016 – 31.08.2016 de o reducere de 10% pentru orice înscriere la curs sau o reducere de 15% pentru înscrierea la două cursuri.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.333.777, 0784.045.025, 0725.420.330 ori 0744.974.775 sau trimiteți un e-mail la adresa cursuri@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei se află la următoarea adresă: Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs Responsabil de Mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

Curs Machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90