930X122 MAIA

curs. fotografie

CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Ȋn prima parte a anului 2016 Profesional New Consult va organiza o nouă sesiune a cursului de FOTOGRAFIE: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie.

Citiți și: Nenorocire: Pasajul este inundat lângă Pitești! E prăpăd!

Este un curs dedicat tuturor celor care doresc să îşi îmbunătăţească performanţele fotografice şi să surprindă imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţa lor, dar şi celor care profesează în domeniu sau care doresc să activeze legal şi să îşi înfiinţeze astfel propria afacere.

Desigur, pentru a intra în legalitate și pentru a evita în acest fel problemele cu autorităţile de control toţi cei care activează ca freelanceri în domeniul fotografic trebuie să îşi înfiinţeze o formă de organizare juridică. Un prim pas în acest sens îl reprezintă parcurgerea unui curs în domeniu, curs acreditat, la finalul căruia sunt acordate diplome recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei, valabile la nivel naţional şi internaţional.

Citiți și: Pitești: Tânăr surprins în timp ce executa manevre periculoase în trafic

În perioada 15 decembrie 2015 – 15 martie 2016 Profesional New Consult http://www.profesionalnewconsult.ro/campanii/formeaza-te-premiat derulează campania cu premii denumită generic „Formează-te şi vei fi premiat!”. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult în perioada sus menţionată şi să achitaţi integral cursul, intrând astfel în competiţia la finalul căreia puteți câștiga premii însemnate.

Pentru a participa la cursul de FOTOGRAFIE http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie organizat de Profesional New Consult nu trebuie să deţineţi propriul aparat foto, urmând să fiţi îndrumaţi ulterior în alegerea acestuia, înţelegând astfel care aparat este mai potrivit, în funcţie de utilitate şi de buget.

Pentru detalii despre cursul de FOTOGRAFIE http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă pubul Guiness).

-Mobil: 0784.045.025 și 0784.333.777

-Tel/Fax: 0348.436.899

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare cursuri recunoscute şi acreditate în domeniile:

Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane – 400 de lei

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca – 500 de lei

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate – 500 de lei

Curs Specialist Management Deşeuri http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor – 450 de lei

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar – 750 de lei.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3