930×122 CAPRA 5

curs

CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

În perioada următoare Profesional New Consult organizează o nouă sesiune a cursului de FOTOGRAFIE: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie. Este un curs care li se adresează tuturor celor care doresc să îşi îmbunătăţească performanţele fotografice şi să surprindă imaginile perfecte în timpul lor liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţa personală, dar şi celor care profesează în domeniu sau care doresc să profeseze şi să îşi înfiinţeze astfel propria afacere în domeniu. Cursul le este adresat, așadar, atât începătorilor, cât şi avansaţilor.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Desigur, pentru a intra în legalitate și pentru a evita în acest fel problemele cu autorităţile de control toţi cei care activează ca freelanceri în domeniul fotografic trebuie să îşi înfiinţeze o formă de organizare juridică. Un prim pas în acest sens îl reprezintă parcurgerea unui curs în domeniu, curs acreditat, la finalul căruia sunt acordate diplome recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei, valabile la nivel naţional şi internaţional.

Important! Dacă vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe 15 martie 2016, veţi intra în campania cu premii denumită generic „Formează-te şi vei fi premiat!”: http://www.profesionalnewconsult.ro/campanii/formeaza-te-premiat. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data sus menţionată şi să achitaţi cursul integral, intrând astfel în competiţia la finalul căreia puteți câștiga premii însemnate.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Pentru a participa la cursul de FOTOGRAFIE http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie organizat de Profesional New Consult nu trebuie să deţineţi propriul aparat foto, urmând să fiţi îndrumaţi ulterior în alegerea acestuia, înţelegând astfel care aparat este mai potrivit, în funcţie de utilitate şi de buget.

Pentru detalii despre cursul de FOTOGRAFIE http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă pubul Guiness).

-Mobil: 0784.045.025 și 0784.333.777

-Tel/Fax: 0348.436.899

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare alte cursuri recunoscute şi acreditate:

Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Specialist Management Deşeuri http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3