CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI | ePitesti
Nisan 930 x 122

profesional new consult

CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Curs de fotografie în Pitești. În Piteşti va avea loc deschiderea cursului de fotografie organizat de Profesional New Consult: http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-fotografie/.

Citiți și: CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI. ULTIMA SESIUNE DIN 2017

Este un curs care li se adresează tuturor celor care vor să îşi îmbunătăţească performanţele fotografice şi să surprindă imaginile perfecte în timpul lor liber, în vacanţe, cu ocazia unor diferite evenimente din viaţa personală şi celor care profesează în domeniu sau care doresc să profeseze şi să îşi înfiinţeze astfel propria afacere în domeniu. Cursul, așadar, le este adresat atât începătorilor, cât şi avansaţilor.

Dacă vreți să cunoaşteţi tainele fotografiei, dar şi să obţineţi o diplomă acreditată, soluţia o reprezintă cursul de fotografie http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-fotografie/ organizat în Piteşti, care vă propune sesiuni teoretice, dar mai ales practice, realizate în incinta şi în afara sălii de curs, pentru capturarea celor mai bune cadre.

Citiți și: CURS DE TATUAJ COSMETIC ÎN PITEȘTI

Cursul este susţinut de un formator cu experienţă în domeniu. Prețul poate fi achitat şi în rate, iar pentru plata sa integrală se acordă reduceri.

Pentru detalii despre cursul de fotografie vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia, situat în Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, la blocul D6 (în spatele complexului Fortuna), în spatele supermarketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

TELEFON: 0784.045.025, 0784.333.777 și 0758.490.490

E-MAIL: office@profesionalnewconsult.ro

WEB: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute şi acreditate:

-Curs de inspector resurse umane http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/

-Curs de inspector sănătate şi securitate în muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/

-Curs de contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/.

New Profesional Consult-555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066