NOR CURIER 930X122

curs

CURS DE LEGĂTOR MANUAL ÎN PITEȘTI

Profesional New Consult organizează în Pitești în perioada următoare cursul de legător manual: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-legator-manual. Este un curs necesar tuturor celor care activează în departamente specializate de arhivare a documentelor şi nu numai.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Ocupaţia de legător manual http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-legator-manual cuprinde toate activităţile și procedurile necesare pentru executarea lucrărilor de asamblare mecanică, manuală şi specială a tipăriturilor și documentelor în vederea obţinerii unui tot unitar. Legătorul este persoana care adună, îndosariază şi urmărește documentele pentru a constitui dosarele necesare a fi arhivate, sens în care colaborează îndeaproape cu arhivarul pentru a ordona şi lega întocmai documentele conform nomenclatoarelor aprobate.

Cursul de legător manual http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-legator-manual este oferit de Profesional New Consult la preţul de 600 de lei, preţ care poate fi achitat în rate, asigurându-se suport de curs elaborat şi complet.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefoane mobile.

De asemenea, în perioada următoare vor demara și alte cursuri:

Curs arhivar – 750 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar

Curs inspector resurse umane – 460 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Contabilitate – 540 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs specialist management deşeuri – 450 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor.

Pentru detalii suplimentare vă puteţi adresa centrului de educaţie Profesional New Consult la adresa sa din Piteşti: strada Victoriei, nr.36, etaj 3 (lângă pubul Guiness). De asemenea, pentru informații aveți la dispoziție și următoarele coordonate:

Telefon: 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Site: www.profesionalnewconsult.ro.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3