930×122 CAPRA 5

curs

CURS DE LUCRĂTOR ÎN CULTURA PLANTELOR, ORGANIZAT ÎN PITEȘTI

Agricultura reprezintă şansa României de a se afirma pe plan european şi nu numai. Dezvoltarea sustenabilă a acestui domeniu de activitate se poate face doar cu specialişti.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Dorind să vină în întâmpinarea persoanelor şi unităţilor agricole şi a oricui este interesat de domeniu, Profesional New Consult organizează în perioada următoare cursul de lucrător în cultura plantelor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/lucrator-cultura-plantelor).

Este un curs recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele eliberate fiind valabile la nivel naţional şi european.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Le este util tuturor celor care îngrijesc, înfiinţează şi administrează culturi agricole de plante, fie că este vorba de legume, grâu, orz, ovăz, porumb, floarea soarelui sau rapiţă. Nu în ultimul rând, cursul le este necesar celor care doresc să acceseze fonduri europene, constituind un avantaj în plus la întocmirea dosarelor aferente cererilor de finanțare pentru Măsura 141 și Măsura 112 din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/lucrator-cultura-plantelor).

Cursul, oferit la prețul de 400 de lei, asigură pregătirea teoretică, dar şi practică, specialiştii formându-vă în specializarea de lucrător în cultura plantelor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/lucrator-cultura-plantelor). Precizăm că este oferit şi un suport electronic de curs, complex şi complet.

Pentru detalii şi înscrieri vă puteţi adresa societăţii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Sediu: Pitești, strada Victoriei, nr.36, etaj 3.

De asemenea, Profesional New Consult anunţă deschiderea în perioada următoare și a altor cursuri:

Curs Pomicultor – 550 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/pomicultor)

Curs Floricultor – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/floricultor)

Curs Viticultor – 350 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/viticultor)

Curs Apicultor – 300 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/apicultor)

Curs Lucrător în Mecanica Agricolă – 550 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/lucrator-mecanica-agricola)

Curs Agricultor – 400 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-agricultura/agricultor).

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90