New Profesional Consult 930 x 122

curs

CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI: PE 10 IUNIE, O NOUĂ SESIUNE

O nouă sesiune a cursului de machiaj urmează să fie organizat în Piteşti pe data de 10 iunie 2015. Cursul este acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei și valabile la nivel naţional şi internaţional.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Noţiuni basic şi semiadvanced de machiaj de zi, machiaj de seară, smokey eyes, tendinţele momentului, combinaţiile ideale, forma feţei, modul de aplicare a fondului de ten şi a bazei pentru machiaj, toate pot fi însuşite doar în cadrul unui curs profesional, așa cum este cursul de machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) organizat în perioada următoare în Piteşti de Profesional New Consult.

Alături de formatori specialişti, veţi însuşi tainele machiajului, noţiuni utile în viitoarea carieră în domeniu sau pur și simplu pentru a vă machia singură în oglindă. Oferit la preţul de 650 de lei, cursul de machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) asigură spaţii de studiu la standarde înalte, materiale de lucru de calitate, folosite în saloanele profesionale, precum şi un suport de curs elaborat.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Noţiuni teoretice, așadar, dar mai ales practice sunt ceea ce defineşte în mod evident un curs profesional, curs care poate fi urmat şi în Piteşti accesând următorul link: (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj).

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de make-up (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj), adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0744.974.775

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Sediul firmei – Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)

Curs Stilist Protezist Unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs Tehnician Maseur (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj)

Curs Cosmetică (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3