930×122 CAPRA 5

curs

CURS DE MAKE-UP ÎN PITEȘTI – PE 18 NOIEMBRIE, O NOUĂ SESIUNE

Ca urmare a solicitărilor din partea cursanților, pe 18 noiembrie va demara o nouă sesiune a cursului de machiaj, ultima din 2015: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Cursul, organizat de Profesional New Consult, este susţinut de formatori cu experienţă, fiind folosite produse profesionale. Sunt asigurate condiţii de studiu excelente şi, desigur, diplome acreditate şi recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Machiajul de zi, machiajul de seară, machiajul de ocazie, noţiuni privind folosirea corectă a instrumentarului din trusa de machiaj, evitarea greşelilor cel mai des întâlnite în tehnica machiajului și dezvoltarea imaginaţiei şi pasiunii pentru această frumoasă profesie sunt doar câteva dintre subiectele abordate în timpul cursului.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Alături de formatori specialişti veţi ȋnsuşi tainele machiajului, noţiuni utile ȋn cadrul viitoarei dumneavoastră cariere în domeniu sau doar pentru a vă machia singure.

Cursul este oferit la preţul de 650 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj.

Mai multe detalii despre cursul de machiaj pot fi obţinute accesând linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0744.974.775

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Sediu – strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Protezist Unghii: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Tehnician Maseur: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

Curs Coafor: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Frizerie: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA