930×122 CAPRA 5

curs

CURS DE MASAJ ÎN PITEȘTI

Masajul (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj), arta relaxării şi sentimentului de bine adus celorlalţi, poate fi aprofundat doar urmând cursurile de Masaj/Tehnician Maseur organizate de Profesional New Consult din Pitești.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Sunt cursuri acreditate ANC și recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele eliberate fiind astfel recunoscute la nivel naţional, dar şi internaţional. Puteți să practicaţi această meserie în saloanele de specialitate, în saloane de frumuseţe, săli de sport sau centre Spa şi de recuperare, atât din România, cât şi din celelalte țări din Europa.

Masajul (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj) constă în „prelucrarea” cu ştiinţă a părţilor moi ale corpului uman prin mijloace manuale sau mecanice, în scop fiziologic, curativo-profilactic sau terapeutic, cu un veritabil efect benefic, acţionând astfel asupra circulaţiei periferice (vene capilare) și având, totodată, şi un efect trofic asupra musculaturii.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cursul de Tehnician Maseur (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj) are patru module: masaj somatic, masaj terapeutic, masaj reflexoterapeutic și masaj limfatic. Modulele pot fi urmate şi individual, fiecare dintre acestea aducând un element de cunoaştere şi aprofundare a altor noţiuni de cunoscut în materia masajului.

Foarte solicitată astăzi pe piaţa muncii, meseria de maseur poate fi practicată atât individual, la domiciliul propriu, pentru a aduce familiei şi apropiaţilor starea de bine necesarã şi dorită într-o societate tot mai stresată şi tensionată, cât și, mai ales, în saloane de specialitate, săli de fitness, hoteluri de lux care le oferă servicii de tratament şi spa clienţilor, centre de întreţinere sau saloane de frumuseţe.

Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat fac din cursul de Masaj/Tehnician Maseur (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj) organizat de Profesional New Consult un curs de referinţă în domeniu pe piaţa din Piteşti şi nu numai.

Mai multe detalii despre cursul de Masaj/Tehnician Maseur, dar şi despre alte cursuri organizate de Profesional New Consult puteţi obţine la numerele de telefon 0784.045.025 sau 0784.333.777, de pe site-ul firmei www.profesionalnewconsult.ro, de pe pagina de Facebook a cursului https://www.facebook.com/cursuri.masaj?ref=hl și la adresa de e-mail office@profesionalnewconsult.ro.

Pentru înscrieri, adresa firmei este în Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, lângă pubul Guiness.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Unghii – 700 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs Machiaj/MakeUp – 650 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)

Curs Frizer – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer)

Curs Cosmetică – 900 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90