cotet 930

curs

CURS DE PICTURĂ PE UNGHII, ORGANIZAT ÎN PITEȘTI

Pe 4 septembrie pasionaţii şi cei care doresc să evolueze în meseria de stilist protezist unghii-tehnica aplicării unghiilor cu gel vor putea aprofunda o tehnică nouă. Este vorba de realizarea picturii pe unghii (nail art): http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii.

Citiți și: Au început înscrierile! Curs la mare căutare: Înveți o meserie!

Tehnica poate fi abordată în cadrul cursului tematic organizat în Pitești de Profesional New Consult la preţul de 350 de lei.

Cursul de pictură pe unghii, design unghii, design gel le este adresat atât persoanelor care doresc să facă primii paşi în designul pentru unghii false, cât și celor cu experienţă în domeniu.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

Acest tip de pictură pe unghii reprezintă tendinţa actuală în materie, fiind extrem de solicitată pe piaţa de profil. În plus, este important de ştiut că parcurgerea acestui curs nu necesită talent la pictură, seminarul implicând folosirea corectă a tehnicilor de lucru şi mânuirea cu profesionalism a ustensilelor necesare realizării modelelor, mai exact a pensulelor.

Dacă doriţi să parcurgeţi aceste sesiuni de specializare-masterclass-uri, tot ce trebuie să faceţi este să vă adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 ori 0784.333.777 sau la adresa de e-mail office@profesionalnewconsult.ro. Veţi putea afla mai multe detalii şi relaţii despre perioadele de înscriere şi elementele privind desfăşurarea cursului. De asemenea, vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Protezist Unghii/Unghii cu gel: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii – 700 de lei

Curs Pensat Profesional: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional – 350 de lei

Curs Machiaj: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj – 650 de lei

Curs Aplicare Ojă Permanentă: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-oja-semipermanenta – 250 de lei

Curs Aplicare Gene False: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false – 350 de lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3