930 x122 grota rece

curs

CURS DE SUCCES PE PIAȚA PITEȘTEANĂ. ULTIMELE LOCURI!

Curs de succes pe piața piteșteană. Ultimele locuri. În perioada următoare va demara în Piteşti cursul de inspector resurse umane http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/, organizat de Profesional New Consult și acreditat de Ministerul Educaţiei.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Condiţiile moderne de studiu, materialele elaborate astfel încât să transmită complet informaţia, mijloacele profesionale de prezentare și formatorii dedicaţi și care doresc să furnizeze informaţiile necesare pentru deprinderea abilităţilor de inspector HR sunt dovada unui curs de succes pe piaţa din Piteşti şi nu numai http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/.

Cursul are ca tematică următoarele: Revisal – aplicaţia informatizată de evidenţă a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului, Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practică, sesiuni care includ Contractul Individual de Muncă, Fişa Postului, Informare, întocmire de act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi de întocmire a statului de salarii.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Pentru următoarea sesiune a cursului de inspector resurse umane, numărul de locuri este limitat. Dacă vreți să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

TELEFON – 0784.333.777, 0784.045.025, 0725.420.330

E-MAIL – office@profesionalnewconsult.ro

SEDIU PITEȘTI

-bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6, (în spatele complexului Fortuna), în spatele marketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs

-strada Calea Bucureşti, nr. 8, camera 1, blocul 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/

-Curs responsabil de mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/responsabil-de-mediu/

-Curs inspector securitate şi sănătate în muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/

-Curs arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-arhivar/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3