930×122 POSADA 5

profesional new consult

CURS DE SUCCES ÎN PITEȘTI! NUMĂR DE LOCURI LIMITATE!

Profesional New Consult organizează în Piteşti în perioada următoare un curs de succes: cursul de aplicare de gene. Este un curs care li se adresează tuturor celor care doresc să deprindă tehnica, atât de solicitată pe piaţa actuală, de aplicare de gene http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false, cursul abordând tehnicile de aplicare de gene fir cu fir, tehnica 2D şi tehnica 3D.

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Costul cursului este de 550 de lei, sumă care poate fi plătită şi în rate.

Pe perioada cursului vor fi abordate noţiunile necesare și teoretic, și practic, toate ustensilele şi materialele folosite http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false fiind incluse în preţul menţionat mai sus. Formatori cu experienţă, condiţii de studiu excelente și materiale profesionale – sunt doar câteva dintre ingredientele unui curs de succes, la care vă invităm să participaţi. O nouă sesiune a cursului de aplicare de gene http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false va demara în Piteşti în cursul acestei luni. Numărul de locuri este extrem de limitat.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefoane mobile. De asemenea, toţi proaspeţii absolvenţi de liceu, facultate sau 10 clase vor beneficia în perioada 01.07.2016 – 31.08.2016 de o reducere de 10% pentru orice înscriere la curs sau o reducere de 15% pentru înscrierea la două cursuri

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult, la numerele de telefon 0784.045.025, 0725.420.330 sau 0784.333.777, la e-mail office@profesionalnewconsult.ro sau pe web www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Unghii – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Machiaj/Make-Up – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Tehnician Maseur – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Coafor – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Pensat Profesional – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

Curs Frizer – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90