NOR CURIER 930X122

curs

CURS DE TATUAJ COSMETIC, REPIGMENTARE FIR CU FIR

Profesional New Consult organizează în Pitești curs de Repigmentare, Tatuaj Cosmetic: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul este predat de Adrian, un formator cu experienţă în domeniu, care a susţinut sesiuni de training și în Bucureşti, Râmnicu-Vâlcea și Braşov.

Costul cursului este de 1.900 de lei. În cost sunt incluse toate materialele şi ustensilele necesare realizării unor lucrări profesionale (aparate, mulaje, ace și pigmenţi), toate de calitate excepţională, din SUA şi Israel, asigurate de societatea de formare profesională pe parcursul derulării acestui curs.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Urmând cursul de Machiaj Semipermanent http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent, veţi deprinde tehnica tatuajului cosmetic, a pigmentării şi repigmentării cosmetice a buzelor, ochilor şi sprâncenelor, desigur sub îndrumarea formatorului specialist în domeniu.

Tot mai multe persoane îşi comandă un machiaj semipermanent, acesta fiind soluţia ideală atât pentru persoanele care nu au timp să se aranjeze, cât şi pentru cele cu probleme estetice sau cu leziuni care trebuie acoperite.

Participând şi absolvind cursul de Machiaj Semipermanent http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent, veţi deprinde o activitate extrem de solicitată pe piaţa muncii din România şi nu numai. Acest tip de serviciu este foarte cerut de clienţi în saloanele din ţară şi din străinătate, acolo unde specialiştii sunt foarte puţini. Noţiuni de teorie, dar mai ales de practică vor fi abordare în cadrul cursului, practica realizându-se atât pe mulaje care imită structura anatomică umană, cât şi pe modele umane.

Cursul durează 3 zile a câte 8 ore/zi şi este oferit la preţul de 1.900 de lei, cost care poate fi achitat şi în rate.

De asemenea, participând la cursul organizat de Profesional New Consult veţi primi sfaturi utile despre cele mai eficiente aparate de tatuat cosmetic, tipurile de ace în funcţie de zona de acoperiere sau despre tipurile de machiaje, ca de pildă machiajul fir cu fir, în trend la această oră.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

Telefon: 0784.045.025 sau 0784.333.777

Email: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare:

Curs Stilist Unghii – 700 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Machiaj/Make-Up – 650 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Tehnician Maseur – 550 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Coafor – 650 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Pensat Profesional – 350 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

Curs Frizer – 500 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3