Kaia 930 x 120

curs

CURS DE TEHNICIAN ELECTRONIST, ORGANIZAT ÎN PITEȘTI

Profesional New Consult vă invită să participaţi în perioada următoare la cursul de Tehnician Electronist (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist).

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Este un curs util şi necesar tuturor pasionaţilor de electronică și celor care activează în domeniu şi doresc să obţină calificarea necesară, dar şi celor care aspiră să profeseze această meserie extrem de interesantă şi solicitată atât în ţară, cât şi în străinătate, diplomele eliberate de firma de formare profesională fiind valabile şi în afara României.

Cursul este oferit la preţul de 600 de lei, preț care poate fi achitat şi ȋn 3 rate și care include toate taxele şi cheltuielile.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Susţinut de formatori cu experienţă în domeniu, cursul de Tehnician Electronist (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist) asigură pregătirea necesară deprinderii noţiunilor de bază ale acestui domeniu. Condiţiile de studiu sunt la standardele cele mai înalte în noile săli de formare profesională puse la dispoziţie de Profesional New Consult, săli dotate cu cele mai moderne tehnologii, menite să asigure calitatea transmiterii informaţiei.

Tehnicianul electronist, specialist ȋn domeniul electronicii, va deprinde în cadrul acestui curs competenţele necesare și utile pentru practicarea cu succes a profesiei în unităţile specializate.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult:

Adresă: Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub

Telefon 0784.045.025 și 0784.333.777

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri organizate de societate în această perioadă:

Curs Operator Maşini Comandă Numerică (CNC) – 600 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica)

Curs Metrolog – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-metrolog)

Curs Operator la Prelucrarea Maselor Plastice – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/operator-la-prelucrarea-maselor-plastice)

Curs Lăcătuş Construcţii Metalice – 650 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/lacatus-constructii-metalice)

Curs Arhivar – 750 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar).

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90