pizzeria sapori  930 122

profesional new consult

CURS DE TOP. FORMATORI DE ELITĂ ÎN PITEȘTI

Formatori de elită în Pitești. Profesional New Consult va demara în perioada următoare în Piteşti o nouă sesiune a cursului de Formator http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei. Beneficiind de suport electronic, foarte bine structurat, acest curs le este necesar şi util celor care activează în domeniul formării profesionale a adulţilor sau care intenționează să activeze pe această piaţă.

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Formatorul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator este o persoană foarte importantă într-o companie, întrucât capătă deprinderi de susţinere a unei idei, a unui curs, a unei sesiuni de formare şi training intern în cadrul acesteia.

O nouă sesiune a cursului de Formator http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator va demara în perioada următoare, firma Profesional New Consult invitându-vă să vă înscrieți pentru a beneficia de cele mai bune servicii, la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Amănunte despre cursul de Formator pot fi obţinute accesând linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0720.420.330

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Sediu: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, Bl. D6 (în spatele complexului Fortuna), în spatele hypermarketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs. Birouri înscrieri – Pitești, Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, Bl. 27, scara C, parter, apartament 1.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Responsabil de Mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

Curs Coordonator SSM http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-coordonator-ssm

Curs Inspector Securitate şi Sănătate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

555×222 grota rece
570 X 90 POSADA 3