Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS ISSM ÎN PITEȘTI. ULTIMELE LOCURI

Nu rataţi unul dintre ultimele locuri disponibile pentru cursul de inspector sănătate şi securitate în muncă (ISSM) organizat de Profesional New Consult!

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Cursul pregăteşte specialişti care activează în cadrul firmelor şi al instituţiilor publice pentru a asigura respectarea de către acestea a condiţiilor cerute de legislaţia specifică în materia protecţiei muncii, în vederea protejării personalului împotriva riscului accidentelor de muncă.

Pentru a activa în acest domeniu, persoanele interesate trebuie să urmeze un curs specific, așa cum este cel organizat de Profesional New Consult în perioada următoare.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Susţinut de formatori cu experienţă, cursul asigură cunoștinţele necesar a fi cunoscute în domeniu, aprofundarea legii 319/2006, legea sănătăţii şi securităţii în muncă, dar şi a normelor conexe.

Important: numărul locurilor la acest curs este limitat.

De ce să urmaţi cursul de inspector sănătate şi securitate în muncă în cadrul Profesional New Consult? Răspunsul este simplu: curs acreditat, formatori specialişti cu vastă experienţă, condiţii de studiu la standarde înalte, suport de curs asigurat, exemple teoretice şi practice. Toate acestea şi multe altele reprezintã garanţia alegerii unui curs profesional şi care furnizează noţiunile necesare ocupării pe piaţa muncii.

Pentru detalii despre cursul de inspector sănătate şi securitate în Muncă vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult, la sediul acesteia din Pitești (bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 – în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

-mobil: 0758.490.490; 0784.045.025; 0784.333.777;

-e-mail: office@profesionalnewconsult.ro;

-web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare și alte cursuri recunoscute și acreditate:

curs operator calculator;

curs arhivar;

curs inspector resurse umane.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA