New Profesional Consult 930 x 122

curs

CURS ÎN PITEȘTI: LEGISLAȚIA MUNCII, ÎNVĂȚATĂ CA LA CARTE

Ȋn activitatea unei instituţii publice sau a unei societăţi comerciale ȋntotdeauna apar situaţii neprevăzute ȋn raporturile de muncă dintre anagajator şi salariat. Sunt situaţii care pot fi soluţionate doar cu o pregătire temeinică, obţinută ȋn cadrul cursului de Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane), curs ca cel organizat de Profesional New Consult la preţul de 400 de lei. Evitaţi, așadar, problemele cu legea și cu salariaţii și pregătiţi-vă temeinic departamentul de resurse umane, indiferent dacă aţi ȋntâlnit sau nu dificultăți ȋn domeniu.

Citiți și: Promovare în linia de foc: Colonelul Berevoescu, inspector-șef la ISU Argeș

Cursul are următoarea tematică: Revisal, aplicaţia informatizată de evidenţă a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului și Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practică ce cuprind Contractul Individual de Muncă, Fişa Postului, Informare, întocmire Act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a ştatului de salarii.

Toate aceste elemente extrem de utile le sunt adresate tuturor celor care urmează cursul, oferind intense sesiuni de practică. Este extrem de important de ştiut că la cursul de Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) pot participa atât cei care activează în domeniu, cât şi cei care doresc să urmeze o carieră în domeniu, cursul fiind accesibil şi pe înţelesul tuturor, indiferent dacă au sau nu experienţă.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

Cursul Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane) debutează în luna februarie, la preţul de 400 de lei.

Dacă veţi dori să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777 sau trimiteți un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro. Sediul firmei este în Pitești, pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Contabilitate – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Arhivar – 750 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar)

Curs Formator – 350 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs Specialist Management Deşeuri – 450 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor)

Curs Coordonator Securitate şi Sănătate în Muncă – 600 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90