EcoMoto 930×122

amânare

CURTEA DE APEL A DECIS ÎN CAZUL POLIȚISTULUI CIOACĂ

Curtea de Apel Pitești a decis astăzi o nouă amânare în dosarul în care polițistul Cristian Cioacă este acuzat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, și de profanare de morminte.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Completul de judecată a hotărât ca noul termen pentru anunțarea unei decizii definitive să fie 18 iunie. Atunci ar urma să afle Cioacă dacă va merge în închisoare sau dacă va fi achitat.

În iulie anul trecut Tribunalul Argeș l-a condamnat la 22 de ani de pușcărie (21 de ani pentru omor calificat și 2 ani pentru profanare de morminte). Sentința a fost atacată cu apel de toate părțile implicate, atât de polițist, cât și de mama și fratele Elodiei și de procurori. Amintim că în decembrie 2012 Cristian Cioacă a fost arestat preventiv, la sfârșitul lui ianuarie anul trecut fiind transferat în penitenciarul Colibași. În februarie anul acesta Cioacă a fost pus în libertate sub control judiciar în urma unei hotărâri în acest sens a Curții de Apel Pitești. Ulterior Cristian Cioacă a revenit la serviciu, la Poliția Argeș.

Citiți și: Revoltă la Curtea de Apel Pitești: Oprirea activității pentru neplata salariilor

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3