930 x122 grota rece

boc_dacia_duster13

Daca nici Boc, atunci cine? Premierul nu are bani pentru Duster!

Pitesti.23 aprilie 2010.
Nu doar presedintele Traian Basescu este fan Duster, si premierul Emil Boc s-a aratat, la randul sau, interesat de acest model pe care a dorit sa-l vada si sa-l testeze. Astfel, Emil Boc a efectuat, azi, o vizita la Uzinele Dacia de la Mioveni, unde a purtat o serie de discutii cu conducerea uzinei pe tema situatiei actuale a pietei auto si a perspectivelor industriei auto din România.
Dupa intrevederea cu directorul general, Jerome Olive si Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de administratie de la Dacia, premierul a testat cele doua motorzari ala Dusterului. Premierul a mers sa viziteze mai inati sectia de cutii viteza la volanul unui Duster pe benzina, de culoare neagra, iar pentru a doua vizita, la sectia de montaj, lui Emil Boc i s-a pus la dispozitie un Duster pe motorina, de culoare maro. În dreapta sa a stat Jerome Olive, iar pe bancheta din spate Constantin Stroe.boc_dacia_duster06
Chiar daca s-a declarat impresionat de Duster, premierul a spus ca nu isi va cumpara un asemenea automobil deoarece nu are bani. Cel putin deocamdata, deoarece, in prezent are de achitat rate la o alta masina, un Peugeot, fabricat in 2007. In plus daca va lua deciza achizitionarii unui Duster, premierul spune ca va trebui sa se consulte mai intai cu sotia si o convinga de utilitatea unei asemenea masini pe care, de altfel, a recomandat-o romanilor.
Inainte de plecare Emil Boc a mai dat o tura prin curtea Uzinei Dacia, la volanul Dusterului, pe care nu si-l permite.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA