New Profesional Consult 930 x 122

dacia-duster

Dacia Duster isi face intrarea pe piata

Mult asteptatul model SUV Dacia cu denumirea tehnica H79 va fi lansat pe piata in luna mai. Testele tehnice au inceput deja in Arges, masina putand fi vazuta inca de la jumatatea anului trecut, la poligonul de la Merisani dar si pe drumul dintre Curtea de Arges si Pitesti.
Intr-o prima etapa nou model al Dacia, SUV-ul Duster, va fi disponibil doar pentru clientii romani, a declarat Jacques Chauvet, directorul regiunii Euromed la Renault, din care face parte si Romania. Specialistii auto au plasat SUV-ul Duster in categoria de pret 13.000-18.000 de euro, fiind astfel unul dintre cele mai ieftine modele de pe piata.
Cu toate ca oficial SUV-ul Dacia, derivat din conceptul Steppe, n-a fost prezentat, pe net circula deja un clip publicitar pentru Duster.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90