NOR CURIER 930X122

duster1

Dacia Duster va fi lansata pe 2 martie

SUV-ul Dacia Duster va fi lansat in data de 2 martie la Salonul Auto din Geneva, a declarat, miercuri, pentru Realitatea FM, vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe. Acesta a mai spus ca modelul Duster se fabrica deja in Romania, pentru a asigura stocurile minime necesare celor 112 dealeri de pe piata. In privinţa preţului de vanzare al noului SUV, Stroe nu a oferit noi detalii, insa a declarat ca oficialii de la Mioveni spera sa convinga factorii decidenţi de la Paris sa ramana in plaja rezonabila de preţuri si sa aplice aceiasi strategie de pret ca si la Logan.
Constantin Stroe a menţionat ca imediat dupa salonul din Geneva, Dacia va pregati lansarea pe piaţa romaneasca. Acest model va intregi gama Dacia in anul 2010 si va fii una din solutiile de traversare a crize profunde de pe pieţei automobilelor din Romania.
Pozele masinii de serie Dacia Duster au fost postate pe daciaclub.ro si ilustreaza un interior izbitor de asemanator cu cel al Loganului. Cu toate acestea, platforma ar fi preluata de la Nissan Qashqai.duster2

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90