NOR CURIER 930X122

constantin stroe

DACIA, EVENIMENT SPECIAL

Dacia, eveniment special. Mâine, 16 decembrie 2017, de la ora 10, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni va fi dezvelit bustul lui Constantin Stroe, omul care se confundă cu istoria şi evoluţia uzinei Dacia şi de la a cărui trecere în nefiinţă se împlineşte un an.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Bustul va fi dezvelit în prezenţa familiei, a cunoscuţilor şi a foştilor directori de la Dacia.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

Investiție 100% a Consiliului Local Mioveni, realizarea bustului reprezintă una dintre dorinţele cetăţenilor oraşului exprimată în cadrul dezbaterilor publice care au avut loc anul trecut.

Timp de aproape cinci decenii în slujba producătorului auto Dacia, acolo unde s-a angajat în 1968, Constantin Stroe a avut un rol covârşitor în privatizarea şi renaşterea uzinei. A fost director general la Dacia (1990-2002) şi vicepreşedinte (2002-2015). De asemenea, timp de 20 de ani a ocupat funcția de preşedinte al Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

În această lună se împlinește un an de la moartea lui Constantin Stroe (amănunte și imagini video, AICI).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90