Donaris 930 x 122

    Dacia-Duster-3

    Dacia, maşină oficială pentru ambasadele Macedoniei!

    Ambasadorul Macedoniei în România a făcut recent o vizită în judeţul Argeş, la invitaţia prefectului Cristian Soare, şi a anunţat că este interesat de achiziţionarea unei Dacia Duster pentru instituţia pe care o reprezintă. Iată că ambasadorul a revenit vinerea trecută în Argeş şi, cu această ocazie, a anunţat că maşinile Dacia vor fi în dotarea ambasadelor Macedoniei din mai multe ţări.

    S-a semnat deja un contract de achiziţie pentru 5 Dacii Duster şi 5 Dacii Lodgy, într-o primă fază. De asemenea, în toamnă va avea loc în Macedonia un forum de afaceri cu participare românească, inclusiv din Argeş.

    Până atunci, pe 20 iunie vor fi analizate scrisorile de intenţie de colaborare transmise de antreprenorii din județ.

    Vizitele ambasadorilor în Argeş continuă. Pe 26 iunie este rândul ambasadorului Braziliei la Bucure;ti să ajungă în Argeș. În program figurează o deplasare la Institutul Pomicol Mărăcineni şi una la Mioveni, care include o întâlnire cu oamenii de afaceri şi o vizită la „Dacia”.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3