930×122 POSADA 5

daciamioveni2

Dacia Mioveni, in prima Liga!

Decizie soc a comisiei de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal! Oficialii FRF Viorel Duru si Mihai Alexandru Mincu au anuntat ca Politehnica Timisoara si Gloria Bistrita nu au primit licenta pentru Liga I.  Drept urmare, echipa argeseana Dacia Mioveni are mari sanse sa evolueze in editia viitoare a Ligii Profesioniste de pe prima scena a fotbalului romanesc!

 

Conform deciziei comisiei, Politehnica Timisoara a fost retrogradata in a treia liga din cauza unor datorii catre Benfica Lisabona si catre bugetul de stat. In cazul in care va plati pana la jumatatea lunii iunie datoria catre Benfica, Poli ar urma sa fie acceptata in Liga a II-a. Gloria Bistrita spune adio primei scene fotbalistice dupa 21 de ani neintrerupti in Liga I (fosta Divizia A).

Ca urmare a deciziilor luate, Sportul Studentesc va ramane in Liga I. De asemenea, Delta Tulcea, Dacia Mioveni, Petrolul Ploiesti si FC Bihor si-au depus din timp dosarele de licentiere pentru Liga 1, fiind demult angrenate in lupta pentru promovare, iar pentru prima data ar urma sa fie promovate in prima Liga echipele situate pe locurile 1-3 din Liga a doua. Asta inseamna ca Dacia Mioveni va reveni pe prima scena fotbalistica a tarii!

Oficialii Daciei Mioveni au primit cu bucurie vestea, desi regreta ca echipe de traditie cum sunt Poli si Gloria au fost retrogradate. Exista si posibilitatea ca Liga I sa inceapa cu doar 17 echipe in loc de 18.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3