Donaris 930 x 122

    Dacia-Duster-3

    Dacia scade, dar nu se predă!

    Deşi se pare că maşinile produse la Mioveni au mai mare căutare peste hotare decât în ţară, Dacia continuă să rămână lider în topul mărcilor de autoturisme şi în ianuarie 2013. Dacia a vândut 758 de maşini, în scădere cu 15% faţă de perioada similiară a anului trecut, şi are o cotă de piaţă de aproape 23%, faţă de aproape 26% în prima lună din 2012, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

    În ceea ce priveşte vânzările pe modele, luna trecută cel mai bine vândut model a fost Sandero, cu 237 de maşini comercializate, de cinci ori mai multe decât în prima lună a anului trecut, diferenţa fiind că acum este vândut modelul din noua generaţie.

     

    În cazuli Logan, deşi au apărut noi modele, vânzările acestuia au continuat declinul, de aproape 50%, faţă de perioada similară a anului trecut, ajungându-se la doar 231 de maşini comercializate.

    Vânzările de autoturisme pe piaţa locală au scăzut în ansamblu în ianuarie cu 4,1% faţă de perioada similară a anului trecut, la 3.334 de unităţi.

    Piaţa auto a fost susţinută în prima lună din an de vânzările de vehicule comerciale, în condiţiile în care piaţa auto totală s-a menţinut aproape constantă faţă de ianuarie 2012, la un volum de 4.218 autovehicule.

    Sursa: zf.ro

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90