930 x122 grota rece

dan-diaconescu

Dan Diaconescu vine in Arges

Dan Diaconecu revine în judeţul nostru după ce în campania electorală pentru alegerile locale din 2012 a fost prezent în Argeş de trei ori. De această dată, Diaconescu vine nu în campanie electorală, ci pentru a onora invitaţia unui primar al partidului său.

 

Realizatorul TV Dan Diaconescu, cel care a pus bazele Partidului Poporului – Dan Diaconescu, vine duminică, 15 iulie, în judeţul Argeş.

Cunoscutul om de televiziune va participa la festivităţile pregătite de autorităţile din Valea Danului cu ocazia primei ediţii a Zilei Comunei în mandatul noului primar Vasile Dina.

Vasile Dina a fost ales primar pe 10 iunie 2012 candidând din partea PP-DD. Pe lângă deplasarea de la Valea Danului, Dan Diaconescu va vizita şi mănăstirea Curtea de Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3