Donaris 930 x 122

dana grecu

DANA GRECU, LA MITINGUL DIN PITEȘTI: „AM VENIT SĂ APĂR DREPTUL UNUI OM LA LIBERĂ EXPRIMARE!”

“Am promis că vin, am venit!”, cu aceste cuvinte s-a prezentat Dana Grecu în faţa oamenilor care s-au adunat astăzi în Piața „Vasile Milea” din Pitești, în fața blocului Mobilux, pentru a patra duminică consecutiv (semnificativ mai mulți decât dățile precedente), la mitingul de susţinere a polițistului Dănuţ Dinu.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Dana Grecu: „Sunt lucruri mai importante de rezolvat în Ministerul de Interne!”

“Eu am venit aici nu ca să îl apăr pe comisarul şef Dănuţ Dinu, pentru că nu m-am prins încă cine sunt şefii lui: oamenii politici sau oamenii din Poliţie? Pentru că nu m-am prins, nu am cum să îl apăr de şefii lui, am, însă, o întrebare care mă bântuie: nu înţeleg de ce Direcţia de Informaţii a Ministerului de Interne se ocupă cu astfel de cazuri când în România, la ora asta, mafioţi şi politicieni îşi dau ordine unii altora! Cred că sunt lucruri mai importante de rezolvat în Ministerul de Interne! Am venit aici să apăr dreptul unui om la liberă exprimare şi mă gândesc că fără oameni ca acesta ţara asta nu are cum să se schimbe! E periculos să ajungem toţi legume, civic vorbind”, a spus jurnalista de la Antena 3, originară din Pitești. Ea a fost aplaudată de cei prezenți.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

S-a cântat Imnul Naţional, au fost afișate steaguri tricolore și s-a strigat „Dreptate pentru Dinu, dreptate pentru toţi!”, „Dinu! Dinu!” și „România! România!”.

Soția polițistului: „Ne-am săturat de abuzurile politicienilor!”

La miting a participat și soția polițistului, Lavinia Dinu (foto 4). „Sunt aici în calitate de om, de cetăţean, de mamă, nu sunt în calitate de soţie a lui Dănuţ Dinu. Suntem aici pentru că ne-am săturat de mizeria în care trăim, de promisiuni şi minciuni, de abuzurile pe care le fac politicienii noştri, de ordinele şi de imixtiunile lor în alte structuri! Suntem aici pentru că dorim să se facă dreptate! Suntem aici pentru toţi, pentru dumneavoastră! Vă aflați aici pentru că sunteţi români şi pentru că vă creşte inima de bucurie în piept când auziți imnul! Suntem români şi România este a noastră, nu a lor! Soţul meu este nevinovat, nu a săvârşit o crimă!”, a spus Lavinia Dinu, dând limpede de înțeles că politicul ar fi vinovat pentru ce i s-a întâmplat soțului ei. La mitingul de azi s-a consumat și un incident neplăcut: unui participant i s-a făcut rău imediat după ce a vorbit Dana Grecu.

Amintim că Dănuț Dinu a fost schimbat din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș în urma unui text postat pe Facebook în perioada sărbătorilor de iarnă în care a reclamat anumite nereguli din Piața Ceair (cea mai mare piață agroalimentară din Pitești) și în care a făcut o aluzie, considerată inacceptabilă de către șefii săi, la adresa cetățenilor români de etnie rromă. Dinu este de ceva timp încoace subiect al unei comisii de disciplină.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Alin Ciolompea spune:

    Este de apreciat gestul doamnei Dana Grecu! Se vede că are un suflet mare!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3