Kaia 930 x 120

mircea_badea_si_dana_grecu

Dana Grecu si Mircea Badea, doar un buletin de stiri

Pe site-ul postului de televiziune Antena3 a fost postat recent un anunt conform caruia doua dintre vedetele sale, argeseanca Dana Grecu (realizatoare a emisiunii „La ordinea zilei”) si Mircea Badea (cunoscut pentru emisiunea „In gura presei”) urmau sa prezinte cel mai important buletin de stiri, pe segmentul orar 20 – 20,50. Acest lucru s-a intamplat, dar nu se va mai repeta, cel putin nu foarte repede…

Cei doi realizatori de emisiuni au prezentat impreuna un buletin de stri atipic duminica, 26 iunie, cu ocazia implinirii a 6 ani de la lansarea Antenei 3. Buletinul de stiri a fost compus din momente haioase din emisiuni, balbe ale reporterilor de teren sau inregistrari din pauzele de emisie in direct.

La final, Mircea Badea a tinut sa precizeze ca va mai fi in postura de prezentator de stiri…la fel de serioase peste mult timp, in vreme ce Mircea Gadea, directorul general al postului, a spus ca este posibil ca cei doi sa mai faca un astfel de buletin de stiri si cand Antena 3 va implini 7 ani.

Cert este ca, in ciuda speculatiilor si chiar a unui anunt pe site-ul Antenei 3, Dana Grecu si Mircea Badea isi vor vedea in continuare de treburile lor de realizatori de emisiuni de succes, lasand stirile in seama altor persoane. Asadar, cei doi au fost „prompteristi” de ocazie, la o ocazie cu adevarat speciala, si nicidecum pentru a pregati o schimbare de registru.

Kaia 555×222
570×90 MAIA