Donaris 930 x 122

    daniel-constantin3

    Daniel Constantin şi Dacian Cioloş, despre irigații și terenuri nelucrate

    Luni, 20 mai, la Hotelul Intercontinental din București va avea loc seminarul cu tema “Viitoarea Politică Agricolă Comună: oportunități și priorități pentru România”, organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. La eveniment vor participa comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Dacian Cioloș, şi ministrul Agriculturii, piteşteanul Daniel Constantin, alături de secretarii de stat din minister. 

    În cuprinsul seminarului vor fi dezbătute mai multe subiecte de interes pentru agricultura României, printre care: adaptarea instrumentelor de intervenție ale PAC la situația din România în vederea sprijinirii competitivității acesteia în perioada 2014-2020, analizarea sectoarelor vulnerabile și care au nevoie de sprijin structural (ajutoare cuplate în Pilonul I, eventual CNDP-uri, acolo unde este posibil), inventarierea domeniilor posibil candidate pentru viitoare programe sectoriale, precum și a acelora pentru care sprijinul trebuie continuat, probleme legate de camerele agricole, asocierea fermierilor, cadastru, problema irigatiilor și chestiuni care țin de terenurile nelucrate și de sprijinirea tinerilor fermieri.

    La finalul seminarului, cei doi oficiali vor susține o conferință de presă comună, în care vor prezenta concluziile dezbaterilor.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90