930×122 CAPRA 5

    Ministrul Constantin nu a avut discuții cu omologul său din Serbia

    Daniel_Constantin2Piteşteanul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, susţine că nu a avut până acum nicio discuţie cu omologul său din Serbia, aşa cum au apărut unele informaţii în acest sens. Ministerul a transmis astăzi un comunicat în care face precizările de rigoare.

    „Cu privire la informaţiile apărute în mass-media potrivit cărora ar fi existat un dialog între Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, şi Goran Knezevic, ministrul Agriculturii din Serbia, Biroul de presă al MADR face următoarea precizare:

    Ministrul Daniel Constantin nu a vorbit niciodată cu omologul său din Serbia. Nu a existat niciodată o discuţie între cei doi oficiali. Pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm că nu există nicio alertă a Sistemului Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje de la nivel european, care să implice România privind lapte originar din Serbia, contaminat cu aflatoxină. În anul 2012 au fost analizate 81 de probe din lapte şi produse lactate pentru acest tip de determinări, toate cu rezultate conforme”, se arată în comunicat.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90