New Profesional Consult 930 x 122

daniel-constantin3

Daniel Constantin, pe trend ascendent!

Daniel Constantin este unul dintre cei mai tineri miniștri ai Guvernului USL. În același timp, conduce unul dintre cele mai grele ministere, cel al Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Evoluția sa ca ministru i-ar face invidioși pe mulți politicieni cu renume din România. Sondajele de opinie îl dau drept unul dintre cei mai importanți miniștri ai Guvernului Ponta, încrederea pe care cetățenii o au în el fiind în creștere. Dacă acum doi ani puțini știau cine este Daniel Constantin, acum, potrivit rezultatelor unor sondaje recente, notorietatea sa depășește 50%. De asemenea, încrederea oamenilor în Constantin este una ridicată. În topul încrederii publice depășește politicieni importanți din România, precum Vasile Blaga sau Elena Udrea.

Probabil mulți se întreabă cum a devenit Daniel Constantin un politician atât de apreciat într-un timp atât de scurt? Răspunsul e unul simplu: profesionalism și decență! De când a fost numit ministru al Agriculturii, a reușit să implementeze o serie de măsuri și proiecte care să sprijine în mod real fermierii români, precum plata în avans a subvențiilor sau refacerea infrastructurii de irigații. În plus, a evitat, de fiecare dată, încercările adversarilor de a capitaliza politic pe seama micilor fermieri și a agricultorilor pe care îi reprezintă. Inițiativele sale nu s-au adresat, însă, doar agricultorilor. De reducerea TVA la pâine, cea mai de succes inițiativă a ministrului Agriculturii, beneficiază toți românii, indiferent de profesie sau statut. Practic prin astfel de măsuri, luate în interesul cetățenilor, s-a remarcat Daniel Constantin!

Aprecierea oamenilor a venit firesc, pentru că inițiativele foarte bune ale acestuia nu puteau fi trecute cu vederea. Constantin devine astfel un model pentru actorii politici cu state vechi, care în ochii cetățenilor s-au remarcat doar prin scandaluri și afaceri dubioase, toate în interes personal. Acum cetățenii îl răsplătesc prin încrederea lor. Iar pentru un politician recunoașterea meritelor sale de către cei pe care îi reprezintă este ceea ce contează cu adevărat. Încrederea oamenilor în Daniel Constantin arată că în politică, precum în orice alt domeniu, poți, totuși, reuși prin muncă. Are multe de făcut în continuare, dar e bine de notat că, iată, argeșeanul din Guvernul României se află pe un trend ascendent. 

Puteți citi aici rezultatele unui recent sondaj de opinie care confirmă trendul ascendent al lui Daniel Constantin:http://www.romaniatv.net/sondaj-sociopol-becali-l-a-depasit-pe-crin-antonescu-la-increderea-populatiei_103606.html

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90