New Profesional Consult 930 x 122

    daniel_ctin_pc

    Daniel Constantin: „Cu siguranţă în 2013 va fi proiectată autostrada Piteşti – Sibiu”

    Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, candidat la Camera Deputaţilor din partea USL în colegiul Piteşti Centru, a organizat miercuri, 28 noiembrie, o întâlnire informală cu jurnaliştii din Argeş. Ministrul a dorit să poarte discuţii libere şi relaxate cu jurnaliştii, fiind atinse în acelaşi timp şi câteva aspecte importante privind problemele întâlnite în campanie, proiectele pe care Daniel Constantin le susţine şi, inevitabil, agricultura.

    Ministrul a prezentat şi sediul de campanie, situat într-o clădire aproape de Muzeul Judeţean Argeş, tot aici urmând să funcţioneze şi cabinetul său parlamentar unde vor putea să i se adreseze cetăţenii.

    Una dintre cele mai importante teme abordate de ministru a fost aceea a proiectelor care vizează Piteştiul. „Cu siguranţă în anul 2013 va fi proiectată autostrada Piteşti – Sibiu care va fi realizată cu fonduri europene. De asemenea, tot în 2013 vor fi proiectele gata pentru centura ocolitoare de vest a Piteştiului şi pentru ruta Piteşti – Craiova.

    Sunt convins că în 2013 se va găsi o soluţie şi pentru problema câinilor fără stăpân, iar în ceea ce priveşte agricultura unul dintre proiectele prioritare este cel legat de dezvoltarea sistemelor de irigaţii”, a spus Daniel Constantin.

    Piteştean de fel, Daniel Constantin a rememorat clipele frumoase petrecute pe meleagurile argeşene. „M-am născut la Piteşti. Am stat ani la rând şi pe la bunici, când la Furduieşti, când la Albota. Clasele I şi a II-a le-am făcut la Ştefăneşti, iar din clasa a III-a am mers la Şcoala Nr. 1 din Piteşti. Apoi am urmat cursurile Colegiului Nicolae Bălcescu, devenit chiar când am terminat eu liceul Colegiul Naţional I.C. Brătianu.

    Soţia mea e din Găvana, fratele meu, care este poliţist, a rămas în Argeş iar aici am toate rudele. Sunt cât de des prezent aici şi ştiu bine problemele oamenilor încă de dinainte de campanie”, ne-a declarat Daniel Constantin care a venit la întâlnire împreună cu Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş, şi membrii echipei sale de campanie.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3