Donaris 930 x 122

daniel-constantin3

Daniel Constantin se întâlneşte cu brutarii

Piteşteanul Daniel Constantin, deputat PC şi ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, se înâlneşte mâine, la Bucureşti, cu reprezentanţii brutarilor din ţară. El participă la aşa-numita „Conferinţă a brutarilor” programată să aibă loc la pavilionul expoziţional Romexpo. Astfel, conform unui comunicat de presă al Ministerului, mâine la ora 12,00 ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va participa la Conferinţa Naţională a Morarilor şi Brutarilor” care se va desfăşura la Sala Madgearu din incinta Complexului Expoziţional ROMEXPO.

În cadrul Conferinţei, organizată de Patronatul Român din Industria de Morărit, Panificaţie şi Produse Făinoase – ROMPAN, se vor discuta problemele cu care se confruntă această ramură importantă a industriei alimentare româneşti.

Este vorba în special sub aspectele privind evaziunea fiscală, fiscalitatea, atragerea fondurilor europene şi realizarea controalelor de către autorităţi – şi se vor identifica soluţii pentru rezolvarea acestora.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90