930×122 CAPRA 5

    daniel_constantin

    Daniel Constantin, un ministru pentru Piteşti

    Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, candidatul USL în colegiul 7 Piteşti (Piteşti Centru), a avut o lună plină de campanie şi mai ales consistentă prin proiectele pe care le-a propus sau pe care chiar a început să le deruleze pentru cetăţeni. S-a declarat un susţinător al tuturor proiectelor pe care Primăria şi Consiliul Judeţean le consideră importante pentru judeţ şi a înţeles necesitatea de a dezvolta pădurea Trivale şi a o transforma în parc de importanţă naţională. Ba mai mult, a reuşit să îl aducă şi pe ministrul Mediului la noi în judeţ. “Vreau să-i mulţumesc doamnei ministru pentru faptul că una din promisiunile pe care le-am făcut alături de colegii mei, candidaţi din Piteşti, era unul din cele 10 puncte pe care ni le-am asumat să le îndeplinim în anul 2013. Cu ajutorul doamnei ministru s-a îndeplinit chiar mai devreme! Piteştiul are deja un parc important natural, Pădurea Trivale. Săptămâna viitoare va fi aprobată în Guvern hotărârea prin care va fi declarat rezervaţie naturală, aşa că am început să îndeplinim ceea ce am spus”, a declarat Daniel Constantin cu ocazia vizitei ministrului Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb, la Piteşti, pentru decernarea titlului de “Primăria Verde” administraţiei locale pentru realizarea proiectului Parcul Lunca Argeşului.

    A înţeles interesul piteştenilor pentru sport şi mai ales importanţa gestionării Sălii Sporturilor de către administraţia locală pentru o mai bună desfăşurare a activităţilor şi pentru o gestionare eficientă a infrastructurii. În acest sens, ministrul afirmă că a avut deja discuţii la nivelul Guvernului.

    Proiectele pentru dezvoltarea infrastructurii ocupă un loc important între priorităţile candidatului Daniel Constantin. Prima reuşită a sa în acest sens a fost discutarea în Guvernul României a proiectului de alocare a unei sume importante de bani, din fondul de rezervă al primului ministru, pentru drumul care leagă Mioveni de autostrada Piteşti – Bucureşti. Aceşti bani au fost alocaţi în luna mai şi deja primul tronson de drum a fost inaugurat.

    “Am fost alături de prim-ministrul Victor Ponta la inaugurarea drumului care leagă Mioveni de autostrada Piteşti – Bucureşti. E o investiţie extrem de importantă şi un exemplu de cum ar trebui să fie folosiţi banii publici. Alocarea acestor bani ne asigură că avem în continuare o investiţie solidă la Mioveni, o investiţie solidă la uzină, ceea ce însemnă probabil din ce în ce mai multe locuri de muncă remunerate.

    Am discutat cu domnul prim-ministru vis a vis de revenirea Piteştiului pe harta investiţiilor prioritare după ce o perioadă foarte mare a fost oarecum ocolit acest oraş. Vreau să-mi fac datoria să readuc în atenţie faptul că până în anul 2013 se va începe investiţia la autostradă, sau drumul rapid Piteşti-Craiova. Deasemenea în luna ianuarie, în urma discuţiei pe care am avut-o chiar astăzi, cu directorul general de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, se va începe şi proiectarea autostrăzii Piteşti-Sibiu”, a spus Daniel Constantin (Prim-ministrul Victor Ponta a inaugurat în această săptămână un tronson reabilitat din DN 73, drumul care leagă Mioveni de autostrada Piteşti-Bucureşti.)

    La insistenţele lui Daniel Constantin, ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a reuşit să ajungă la Piteşti unde a stat de vorbă cu managerii spitalelelor din judeţ. “De asemenea, aş vrea să mulţumesc şi celorlalţi colegi din Guvern, care în această perioadă au înţeles cât de important este să discutăm cu cetăţenii. Ministrul Raed Arafat este unul dintre colegii mei căruia trebuie să-i mulţumesc în mod special. A venit în judeţul Argeş nu pentru o vizită electorală, ci pentru o discuţie aplicată cu reprezentanţii spitalelor din oraş şi din judeţ”, a afirmat Daniel Constantin.

    Ce îşi propune să facă Daniel Constantin când va ajunge deputat:
    – Sprijinirea administraţiei publice locale în accesarea de fonduri europene pentru reabilitarea locuinţelor;
    – Declararea pădurii din Trivale ca parc naţional protejat;
    – Sprijinarea administraţiei publice locale în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân;
    – Începerea lucrărilor la autostrada Piteşti-Sibiu;
    – Construirea segmentului de centură ocolitoare spre Craiova;
    – Sprijinirea administraţiei publice locale în amenajarea albiei metropolitan a râului Argeş;
    – Trecerea Sălii Sporturilor din administrarea ANST în cea a autorităţilor locale.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3