Donaris 930 x 122

    danone

    Danone isi bate joc de copiii de la LPS Aripi Pitesti

    Delegatia Romaniei la Danone Nations Cup 2010 a ajuns pe 30 septembrie la Johannesburg, acolo unde se va desfasura turneul final. Dupa cum se stie, faza nationala a competitiei a fost castigata de echipa LPS Aripi Pitesti, condusa de Laurentiu Iordache, aceasta reprezentand, practic, Romania la competitia internationala care se desfasoara pana pe 3 octombrie si reuneste 40 de tari. Alaturi de echipa se afla si primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc. Din pacate, prima impresie la sosirea in Africa de Sud a fost una deloc placuta: conditiile de cazare sunt jalnice!

    Bai comune si paturi suprapuse
    Dupa un drum istovitor pana in Africa de Sud (4 ore cu avionul pana la Paris, 5 ore de asteptare in aeroportul Charles de Gaulle, 12 ore de zbor pana in Africa de Sud, apoi 2 ore de mers pe un drum ca de tara cu autocarul), delegatia pitesteana a ajuns la un…camping unde urma sa fie cazata!

    Copiii si ceilalti membri ai delegatiei au avut imensa surpriza sa constate ca sunt cazati in camere cu paturi metalice suprapuse, cu tavan din stuf, iar baile si toaletele sunt comune! In acelasi conditii au fost cazati si mexicanii, italienii, algerienii, marocanii, mexicanii si argentinienii!

    Demersuri pentru schimbarea cazarii
    „Am facut demersuri la organizatori si am contactat consulul Romaniei, domnul Constantin Paraschiv, solicitand schimbarea conditiilor de cazare. Se sta in conditii de Muzeul Satului! Cazarea este sub orice critica! In plus, stiam la plecarea din tara ca meciurile vor avea o durata de 25 de minute, aici ni s-a spus ca vor dura 15 minute. Camerele nu au ce trebuie, sunt stil cazarma, iar pentru copii astea nu sunt conditii normale. Vrem sa vedem daca si alte tari au aceleasi conditii ca noi”, ne-a declarat Tudor Pendiuc.

    Am solicitat un punct de vedere cu privire la cele semnalate de delegatia pitesteana si firmei Danone, conform datelor de contact de pe site-ul acesteia. Inca mai asteptam raspunsul…Pana una alta, ce ar fi ca, in semn de protest fata de modul in care sunt tratati copiii nostri de aceasta firma, sa nu mai consumam produsele acesteia?

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90