930×122 CAPRA 5

    danone_firma

    Danone zice ca ia masuri

    Firma Danone a raspuns sesizarilor privind conditiile de cazare la Danone Nations Cup din Africa de Sud. Conform spuselor doctorului Bogdan Ioachim, directorul de comunicare nutritie si stiinta Danone Romania, se vor lua masuri pentru imbunatatirea conditiilor de cazare. Totusi, pana in dupa-amiaza zilei de vineri, 1 octombrie, nu se facusera progrese in acest sens.

    „Campusul din Africa de Sud, in care sunt cazati participantii la Campionatul Mondial de fotbal al copiilor cu varsta cuprinsa intre 10-12 ani a fost cea mai buna oferta pe care Danone a primit-o din punct de vedere logistic, prin asta insemnand inclusiv asigurarea securitatii tuturor copiilor si antrenorilor participanti, numarul acestora fiind foarte mare, peste 1300; in acest an concentrandu-se 2 finale deoarece finala din 2009 s-a amanat din cauza gripei aviare.

    Danone nu va precupeti niciun efort in a schimba intr-un timp foarte scurt conditiile de campare a echipelor participante, astfel incat participantii sa poata sa-si urmeze visul pentru care au plecat in Africa de Sud – acela de a juca fotbal la nivel mondial. Conditiile de acomodare se vor imbunatati, prioritatea nr 1 insa fiind securitatea tuturor copiilor prezenti in Africa de Sud, o tara totusi din lumea a treia, aflata in curs de dezvoltare” – a spus Dr. Bogdan Ioachim, Director de Comunicare Nutritie si Stiinta Danone Romania.

    Delegatia pitesteana prezenta la evenimentul international din Africa de Sud s-a plans de conditiile precare de cazare oferite de organizatori. Camerele au tavan de stuf, au paturi metalice suprapuse iar baile si toaletele sunt comune. In plus, in fiecare camera nu este disponibila decat o priza.

    In ceea ce priveste rezultatul primei zile de competitie, echipa LPS Aripi Pitesti a terminat la egalitate, 1 la 1, cu Spania, tot la egalitate cu Senegal (2-2), 1-1 cu Irlanda si a invins cu 2-1 Australia. Cu toate acestea, s-a clasat pe locul 3 in grupa, iar pe 2 si pe 3 octombrie va juca pentru locurile 17-40.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3