930X122 MAIA

gogu_prefect

Davidescu si Cirstoiu, la Alba Iulia

Prefectul de Arges Gheorghe Davidescu si subprefectul Ion Cirstoiu au participat sambata, 3 septembrie, la o intalnire speciala cu ministrul Adminsitratiei si Internelor, Traian Igas, si cu ministrul Economiei, argeseanul Ion Ariton. La acest eveniment s-a discutat si despre pregatirea unui nou cod administratriv din Romaniei.

Concret, Traian Igas i-a anuntat pe prefectii si pe subprefectii din toata tara prezenti la intalnirea de la Alba Iulia ca in prezent se afla in stadiu de elaborare un nou cod al administratiei din Romania. In opinia ministrului, acest cod „va revolutiona” tot sistemul administrativ din Romania.

El a adaugat ca proiectul se afla in stadiu de elaborare si suporta modificari pana in 25 septembrie, termen-limita pana la care se pot primi observatii din partea prefectilor din tara, iar apoi va fi publicat pentru transparenta.

„Noi avem, in momentul de fata, un proiect al Codului administrativ care este in stadiul de elaborare, un proiect care suporta modificari pana in 25 septembrie, termen-limita de a primi observatii din partea prefectilor din toata tara, urmand ca in imediata apropiere de data de 25 septembrie sa-l punem la transparenta si sa incercam sa venim spre Parlament cu un cod administrativ care sa revolutioneze, practic, tot sistemul administrativ din Romania”, a afirmat Igas.

Ministrii si prefectii si subprefectii au asistat si la ceremonialul schimbarii garzii in Cetatea Vauban din Alba Iulia.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
eurial 570×90