New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc.1

De asta avem gropi? Firmele capusa sug banii europeni

Tudor Pendiuc, primarul Pitestiului, a avut miercuri, 27 iulie, in cadrul conferintei de presa, o iesire dura la adresa unora dintre firmele care executa lucrari pe domeniul public si care lasa strazile si trotuarele intr-o stare jalnica, in conditiile in care datoria lor ar fi aceea de a readuce carosabilul la starea sa initiala.

„Sunt niste incompetenti si niste nesimtiti cei de la unele firme care isi bat joc de domeniul public! Se pare ca se umbla iarasi cu firme capusa cu firme de partide la aceste lucrari.

Acestor firme noi le-am creat conditiile de a avea un castig, de a crea locuri de munca, iar ele isi bat joc. Vom efectua o serie de verificari si vom lua masurile care se impun cat de curand!”, a spus Pendiuc.

Pe de alta parte, Tudor Pendiuc a facut si un apel la guvernanti sa deblocheze de urgenta unele posturi din administratia locala, astfel incat anul scolar sa poata incepe in bune conditii. La nivelul municipiului resedinta de judet vor fi date in folosinta mai multe crese si gradinite si, pentru a asigura functionarea acestora, este nevoie de personal. In tot orasul este nevoie de circa 40 de persoane.

„Fac un apel disperat catre autoritatile centrale: deblocati posturile! Macar pe cele din sistemul de educatie! Avem multe cereri de la parinti, am pus la dispozitie fonduri pentru a crea spatiile necesare, dar nu avem personal. Ca sa nu mai vorbesc ca se dau bani la unele localitati gen Bradu pe anumite culori politice, iar la Pitesti unde este nevoie de fonduri serioase se da mizilic!”, a spus primarul.

555 X 222 CAPRA
eurial 570×90