New Profesional Consult 930 x 122

impozite locale

DE AZI PITEȘTENII ÎȘI POT PLĂTI IMPOZITELE LOCALE PENTRU 2015. IATĂ PROGRAMUL DE ÎNCASĂRI!

Astăzi este prima zi din noul an în care piteștenii își pot achita impozitele și taxele locale pentru 2015. Ghișeele de la Primărie și de la centrele de încasare situate în cartierele municipiului (cu excepția celui din sediul Judecătoriei Pitești, de pe bulevardul Eroilor, care va fi temporar închis) se deschid la ora 8. Începând de azi pot fi plătite atât impozite ca cel pe locuință, teren sau mașină, cât și taxe judiciare de timbru și amenzi.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Obligațiile fiscale datorate bugetului local pot fi achitate și prin Internet, la adresa www.primariapitesti.ro (secţiunea impozite şi taxe locale) sau la www.ghiseul.ro (secţiunea Primăriei municipiului Piteşti). Persoanele fizice pot achita amenzile şi alte taxe locale prin Internet, la adresa www.ghiseul.ro (secţiunea Primăriei municipiului Piteşti), utilizând ”Plata fără autentificare”. Pentru plăţile cu carduri prin intermediul Internetului la adresa www.primariapitesti.ro sau www.ghiseul.ro şi prin intermediul POS-urilor contribuabilii nu datorează comision. Plata obligațiilor fiscale locale se poate face și prin virament bancar sau mandat poștal.

Programul de încasări impozite și taxe locale în sediul Primăriei:

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Luni, marți și miercuri – între orele 8 și 16, cu pauză între 12:30 și 13

Joi – între orele 8 și 18:30, cu pauză între 12:30 și 13

Vineri – între orele 8 și 13.

Programul de încasări impozite și taxe locale la centrele din cartiere:

Luni, marți și miercuri – între orele 8 și 15:30, cu pauză între 12:30 și 13

Joi – între orele 8 și 18, cu pauză între orele 12:30 și 13

Vineri – între orele 8 și 12:30.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90