NOR CURIER 930X122

Grădina Publică

DE CE? ALT PARC DIN PITEȘTI VA FI „CĂLCAT” DE BULDOZERE

Viceprimarul Cornel Ionică pare de-a dreptul obsedat. Obsedat să deschidă șantiere absolut inutile. După micul parc de peste drum de Colegiul „I.C. Brătianu”, un alt parc va fi „călcat în picioare” de muncitori și utilaje: Grădina Publică, fostul parc 1907.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Ca și în cazul parcului de la „Brătianu”, nu înțeleg utilitatea investiției. Pentru ce sau pentru cine, domnule Ionică? Ambele parcuri arată („arăta”, la trecut, în cazul celui de la „I.C. Brătianu”, acum în lucru) foarte bine. De ce? În ceea ce privește Grădina Publică, vor fi reamenajate spațiile verzi şi rondurile de flori. De asemenea, va fi schimbat mobilierul urban (băncile), iar aleile vor fi reabilitate. Ce înseamnă reabilitare? Nu cumva alte „basculante” de pavele?

„Fondurile vor fi din resurse proprii. Lucrările ar putea începe la anul. Vrem să transformăm acest loc şi să îl facem un parc de referinţă pentru piteşteni.”, spune viceprimarul. Pentru ce sau pentru cine, domnule Ionică?

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Despre inutila „reabilitare” a parcului de peste drum de Colegiul „I.C. Brătianu” vă invităm să citiți în articolul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pitesti-oras-beton-borduri-si-pavele-in-parcul-de-la-bratianu/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90